domingo, 11 de febrero de 2007

Se me ponen si me besas... Rojitas las orejas!

M'encanta aquesta cançó! I més quan algú s'atreveix a cantar-me a l'orella!

Us la regalo a tots!

Que tingue un bon diumenge, no millor que el meu!





sábado, 10 de febrero de 2007

La democràcia és tan sol una ficció que, fins i tot l'esquerra, ens hem arribat a creure

Fa uns quant dies que allà on vaig escolto algún comentari del tema de De Juana Chaos. Potser estan donan massa públicitat a un tema que no té més trascendència, o potser tot això ha servit per adonanr-nos de la poca independència del Poder Judicial com a tal. No vull que ningú m'acusi de proetarra, ni res d'això perquè teniu per segur que si hagués de morir per una bandera, seria la de la pau. Fa una estona, parlant amb uns amics, no hem pogut evitar treure el cas de De Juana, i m'ha fet tornar a casa pensant sobre el tema, i sobre totes les bestialitats que fa la ignorància. Com ets capaç de defensar a un assassi?-m'ha dit un d'ells. Doncs be, no m'estic posicionant al costat d'una banda terrorista, de fet, si per mi fos, aquest tio no hauria sortit de la presó en tota la seva vida. Però no ens oblidem que De Juana Chaos, està condemnat a 12 anys i 7 mesos per públicar dos artícles al diari Gara, teoricament condemnat per un delicte d'amenaces, que si
aquests artícles haguèssin estat escrits per mi, no hauria arribat a entrar a la presó a la meva vida. Així mateix ho estableix l'Audiència Nacional

Debemos condenar y condenamos al procesado JOSÉ IGNACIO DE JUANA CHAOS como autor penalmente responsable, de un delito de amenazas terroristas, ya definido y por los que venía siendo acusado por el Ministerio f i scal y la acusación popular en este procedimiento, con la concurrencia de la circunstancia modificativa de la responsabilidad criminal agravante de reincidencia, a la pena de: 12 años y 7 meses de prisión.




En la meva opinió, a aquest home (per dir-li d'alguna manera) se li està vulneran un dels principis fonamentals de l'estat de Dret (aquest que ara sembla que està tan de moda entre la dreta espanyolista)i és el fet de no poder ser condemnats dos cops pel mateix delicte. ¿En quina democràcia vivim si, a un home, per dir allò que pensa, l'empresonem 13 anys de la seva vida?
Per molt que no ho vulgui acceptar, Ignació De Juana Chaos, és un pres polític que, pel fet d'haver estat membre d'ETA, ha patit les conseqüències de la mentalitat retrògrada i antidemocràtica d'aquest pais.


La meva pròpia sentència: LLIURE ABSOLUCIÓ


Vivim en un món on encara queda molt per contruir. On allò que anomenem democràcia és tan sol una ficció que fins i tot l'esquerra ens hem arribat a creure.